Navigation
Active

Active

€39,95 €29,95

Active bevordert de energiestofwisseling, vermindert vermoeidheid en ondersteunt het hart en het energieniveau. Active verbetert prestaties, zowel in fysieke inspanning als leerprestaties, is goed voor het concentratievermogen en ondersteunt het lichaam in stressvolle situaties.

Goed om te weten
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Maandverpakking van 30 sachets
In water oplosbaar

De belangrijkste ingrediënten

Botanical extracten van Schizandra, Ginseng en Rhodiola dragen bij aan het energieleverend metabolisme.

Creatine verbetert de prestaties bij explosieve, fysieke krachtsinspanningen.

7 verschillende vitaminen B die de energiestofwisseling bevorderen en de natuurlijke energie in je lichaam activeren waaronder:

Vitamine B1 (Thiamine) ondersteunt het hart en het energieniveau. Het helpt bij leerprestaties, verbetert het concentratievermogen en het geheugen.

Vitamine B3 (Niacine) bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid. Niacine is goed voor de gemoedstoestand, leerprestaties, het geheugen en het concentratievermogen. Ook heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B5 (Pantotheenzuur) ondersteunt in stressvolle situaties en zorgt voor extra energie bij vermoeidheid. Ook helpt pantotheenzuur vetten en eiwitten afbreken.

Vitamine B8 (Biotine) helpt energie uit eten vrij te maken. Daarnaast helpt het vetzuren te vormen, helpt het bij behoud van een gezonde huid en gezond haar en een normale werking van het zenuwstelsel.

 

 

Aantal: