Navigation

Voedingsspecialist geeft persoonlijk advies

Sofia Rab

Na een wetenschappelijke studie besloot Sofia Rab op zoek te gaan naar andere kansen waar ze haar creativiteit en liefde voor de natuur zou kunnen gebruiken. Haar grootste wens, de wonderen van de natuur te ontdekken, vond ze in een uitgebreid onderwijstraject op het gebied van natuurlijke cosmetica. Met een opleiding tot rauw voedsel chef-kok aan de Matthew Kenney Academy (USA), was Sofia in staat om gezondheid en culinaire voeding aan haar levensstijl toe te voegen.

Hoe meer Sofia zich verbonden met de natuur en gezonde voeding voelde, hoe meer ze ontdekte over kostbare ingrediënten van pure natuur en dit componeerde tot intrigerende recepten voor een heel gezin. Zo ontstond het boek "Gastronomisch raw food”.

Sofia Rab ontwikkelde haar kennis en fascinatie verder met jarenlange ervaring in de productie van rauwe voedingsmiddelen en in een gastronomische rauw voedsel keuken als mede-eigenaar van een voedselfabriek. Ze opent graag nieuwe werelden van smaak met authentieke en voedsel van hoge kwaliteit en creatieve presentaties die het welzijn verbeteren en een culinair genot bieden.

Daarnaast begeleidt zij individuen bij hun dieetverandering. In plaats van een dieet werkt ze samen aan een individuele gezonde levensstijl. Met culinaire hoogstandjes en genot van voedsel van hoge kwaliteit, wordt het feel-good gewicht bereikt op de lange termijn.

Sofia biedt gastronomische veganistische kooklessen voor alle leeftijden. De cursussen zijn gebaseerd op de gezondheid en culinaire aspecten van voeding, gecombineerd met de expertise en speelse manier van het bereiden van gezonde gerechten.

Voor persoonlijke begeleiding, advies of inschrijving voor een kookcursus kunt u het contact formulier invullen.