Navigation
Energy Booster

Energy Booster

€19,95

Energy Booster is een anti-oxidant complex. Het geeft energie, verbetert de conditie en zorgt voor een goede weerstand. De Energy Booster vermindert vermoeidheid en ondersteunt het immuunsysteem, bevordert de vitaliteit en de energiestofwisseling.

Goed om te weten
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Maandverpakking van 30 sachets
In water oplosbaar

De belangrijkste ingrediënten

Vitamine B2 (Riboflavine) is onmisbaar voor de energievoorziening van het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten. Riboflavine helpt de huid gezond te houden, is goed voor het gezichtsvermogen en helpt cellen en weefsels beschermen.

Vitamine B3 (Niacine) bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid. Niacine is goed voor de gemoedstoestand, leerprestaties, het geheugen en het concentratievermogen. Ook heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B5 (Pantotheenzuur) ondersteunt in stressvolle situaties en zorgt voor extra energie bij vermoeidheid. Ook helpt pantotheenzuur vetten en eiwitten afbreken.

Vitamine B8 (Biotine) helpt energie uit eten vrij te maken. Daarnaast helpt het vetzuren te vormen, helpt het bij behoud van een gezonde huid en gezond haar en een normale werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B11 (Folaat) speelt een rol bij de vorming van rode bloedcellen, de bloedopbouw en het normaal functioneren van het immuunsysteem.

Vitamine E (Tocoferol) is een anti-oxidant dat de lichaamscellen helpt beschermen tegen oxidatieve schade en ondersteunt hun natuurlijke afweersysteem. Ook helpt het beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht.

Selenium zorgt mede voor een goede weerstand en ondersteunt het immuunsysteem.

Resveratrol helpt het lichaam weerbaarder te maken tegen ziektes en helpt de lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve schade.

Zink houdt de geest helder, zorgt mede voor een goede weerstand en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding. Zink is ook goed voor het gezichtsvermogen, behoud van glanzend haar en een gezonde huid.

Ginseng is een botanical en heeft een gunstig effect op de bloeddruk, de stofwisseling en de weerstand en het immuunsysteem. Ginseng vermindert vermoeidheid, geeft energie en verbetert de conditie.

Aantal: