Navigation
Weerstand & Stresspakket

Weerstand & Stresspakket

€81,40 €61,40

Complete is een multi-vitamine en bevat maar liefst 50 ingrediënten. Complete zorgt voor aanvulling van de stoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Het bevordert de vitaliteit, vermindert vermoeidheid, verbetert de hersenfuncties, ondersteunt het immuunsysteem en de stofwisseling. Daarnaast zorgt complete ook voor een gezond cardiovasculair systeem.

Energy Booster is een anti-oxidant complex. Het geeft energie, verbetert de conditie en zorgt voor een goede weerstand. De Energy Booster vermindert vermoeidheid en ondersteunt het immuunsysteem, bevordert de vitaliteit en de energiestofwisseling.

Vitflow is een in water oplosbaar tomatenconcentraat (WSTC I en II) en helpt bij het behouden een gezond hart en een normale aggregatie van de bloedplaatjes, wat bijdraagt aan een gezonde bloedstroom. Vitflow voorkomt namelijk dat het bloed verdikt door stress, zodat de bloedsomloop gezond blijft.

Elke maand een nóg hogere korting op het Weerstand & Stresspakket?
Kies dan voor een abonnement van 6 of 12 maanden en profiteer maandelijks van een vaste korting op de originele prijs én gratis verzending!

6 maanden: iedere maand 30% korting, maandelijks betaal je €56,98
12 maanden: iedere maand 40% korting, maandelijks betaal je €48,84

 

Zie voor uitgebreide informatie over de ingrediënten:

Complete

Energy Booster

Vitflow