Navigation
Complete

Complete

€39,95 €29,95

Complete is een multi-vitamine en bevat maar liefst 50 ingrediënten. Complete zorgt voor aanvulling van de stoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Het bevordert de vitaliteit, vermindert vermoeidheid, verbetert de hersenfuncties, ondersteunt het immuunsysteem en de stofwisseling. Daarnaast zorgt complete ook voor een gezond cardiovasculair systeem.

Goed om te weten
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Suiker- en Glutenvrij
Maandverpakking van 30 sachets
In water oplosbaar

De belangrijkste ingrediënten

Vitamine A (Retinol) heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Het zorgt daarnaast voor een goede werking van de ogen en een gezonde huid.

Vitamine B1 (Thiamine) ondersteunt het hart en het energieniveau. Het helpt bij leerprestaties, verbetert het concentratievermogen en het geheugen.

Vitamine B2 (Riboflavine) is onmisbaar voor de energievoorziening van het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten. Helpt de huid gezond te houden, is goed voor het gezichtsvermogen en helpt cellen en weefsels beschermen.

Vitamine B3 (Niacine) bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid. Niacine is goed voor de gemoedstoestand, leerprestaties, het geheugen en het concentratievermogen. Ook heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Vitamine E (Tocoferol) is een anti-oxidant dat de lichaamscellen helpt beschermen tegen oxidatieve schade en ondersteunt hun natuurlijke afweersysteem. Ook helpt het beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht.

Magnesium helpt bij het handhaven van een goede balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam. Het heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Magnesium speelt ook een belangrijke rol in de goede werking van spieren en helpt de tanden sterk te houden.

Koper draagt bij aan het in stand houden van sterke (bloed)vaten en soepel bindweefsel.

Zink houdt de geest helder, zorgt mede voor een goede weerstand en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding. Zink is ook goed voor het gezichtsvermogen, behoud van glanzend haar en een gezonde huid.
 

 

 

Aantal: