Navigation

De Inovatieve kracht van een wereldspeler

DSM is de toonaangevende wereldwijde leverancier van vitamines, carotenoïden, nutritionele lipiden, nutraceutische ingrediënten en nutritionele pre-mixen voor de voedingssupplementen, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Door ondersteuning te bieden tijdens het gehele productontwikkelingsproces helpen we klanten om snel en veilig op de markt te komen. Just2BFit is content met de samenwerking met DSM als fabrikant van haar vitamine produkten.

Patenten in de producten van Just2Bfit

Als 's werelds toonaangevende producent van ingrediënten voor gezondheid en voeding, heeft DSM zijn eigen definitie van kwaliteit. Het is ontstaan vanuit onze ambitie om de behoeften van onze klanten diep te begrijpen en loopt van productontwikkeling tot productie tot aan after-sales support.

Voor DSM is kwaliteit een manier van leven. Dit is de kern van Quality for Life™: een zegel van uitmuntendheid.

Quality for Life™ verzekert u dat de ingrediënten die u bij ons koopt veilig zijn in termen van kwaliteit, betrouwbaarheid en traceerbaarheid. Bovendien worden ze op een veilige en duurzame manier vervaardigd.

Maar er is meer dan dat aan het Quality for Life™ label. Want achter dit label staan onze mensen, hoogopgeleide professionals over de hele wereld bekwaam in veel verschillende disciplines. Het Quality for Life ™ -zegel staat voor hun betrokkenheid bij het werk dat ze doen, de producten die ze maken en de services die ze leveren.


Het is een unieke aanpak met unieke voordelen.

 

Luteïne is een geel pigment dat in veel planten voorkomt, met name de goudsbloem. FloraGLO® luteïne is wereldwijd het meest klinisch onderzocht luteïnemerk - vervaardigd door Kemin Health en geformuleerd door DSM als onderdeel van een exclusieve strategische alliantie.

 

redivivo® Lycopene van DSM is een natuur identiek lycopeen met het hoogste zuiverheidsniveau. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen en biedt superieure stabiliteit, grotere opname van voedingsstoffen en zeer lage extrusieverliezen.

 

Micronutriënten vrijmaken waar ze nodig zijn. Actilease® is een efficiënte micro-inkapselingstechnologie. Actilease® beadlets combineren bescherming en eenvoudige hantering van de actieve stof in uw producten, terwijl de biologische beschikbaarheid ervan wordt verbeterd. De Actilease® beadlet biedt niet alleen ongeëvenaarde bescherming voor micronutriënten, maar laat deze ook actief vrij. Wanneer de parels de maag bereiken, lost de beschermende matrix op, waardoor de micronutriënten druppeltjes vrijkomen, waardoor ze door het lichaam kunnen worden opgenomen.