Navigation

Zwitserse natuurproducten voor optimale vitaliteit

Meer informatie

Zwitserse natuurproducten voor een optimale balans
Zelfs voor een gezond persoon is het bijna onmogelijk om via voeding de optimale hoeveelheden voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom kan het nodig zijn om, naast een volwaardig voedingspatroon, extra stoffen binnen te krijgen in de vorm van voedingssupplementen.

De voedingssupplementen van Just2Bfit bestaan uit natuurlijke stoffen die het lichaam goed kan opnemen. Zo zorgen we ervoor dat het lichaam optimaal kan functioneren in zijn eigen kracht. Maar hoe weet je of al die waardevolle supplementen ook daadwerkelijk voor je lijf nodig zijn?

Welke vitaminesupplementen geschikt zijn voor jou?

Dat is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De meeste supplementen zijn ter aanvulling op een gezonde voeding, maar sommige mensen hebben altijd extra vitamines nodig.

Onderzoek van het RIVM

Het RIVM brengt in kaart wat Nederlanders precies eten door de zogenaamde Voedsel Consumptie Peilingen (VCP's) uit te voeren. Wat blijkt? Het lukt ons niet om dagelijks te eten volgens de Schijf van Vijf. We eten niet voldoende groente, fruit, peulvruchten en vis. Om zeker te zijn dat je naast de dagelijkse voeding toch alle vitamines en mineralen binnenkrijgt, kun je kiezen voor iets extra's in de vorm van een vitaminesupplement

Doe de Vitaliteit Check dat geeft je een goed beeld over je welzijn.