Navigation
Slim

Slim

€49,95 €34,95

Slim is dé oplossing voor het bereiken en onderhouden van een gezond gewicht. Slim helpt je eetlust onder controle te houden en stimuleert een verzadigd gevoel. Het bevordert ook de energiestofwisseling en vermindert vermoeidheid.

Goed om te weten
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Dagelijks in te nemen voor iedere maaltijd
60 sachets per verpakking
In water oplosbaar

De belangrijkste ingrediënten

Glucomannan (Konjac) helpt bij gewichtsverlies bij het volgen van een energiebeperkt dieet. Het zorgt voor een verzadigd gevoel en stimuleert peristaltiek van de maag en ingewanden.

Vitamine B2 (Riboflavine) is onmisbaar voor de energievoorziening van het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij het vrijmaken van energie uit vetten, koolhydraten en eiwitten. Riboflavine helpt de huid gezond te houden, is goed voor het gezichtsvermogen en helpt cellen en weefsels beschermen.

Vitamine B3 (Niacine) bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid. Niacine is goed voor de gemoedstoestand, leerprestaties, het geheugen en het concentratievermogen. Ook heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B5 (Pantotheenzuur) ondersteunt in stressvolle situaties en zorgt voor extra energie bij vermoeidheid. Ook helpt pantotheenzuur vetten en eiwitten afbreken.

Vitamine C (Ascorbinezuur) werkt als antioxidant en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en helpt bij het behouden van een goede weerstand.

 

 

    

Aantal: