Navigation

Alles wat we doen staat in het teken van gezondheid, levenskracht, vitaliteit en een gebalanceerde levensstijl. Voor iedereen.

Wat wij doen

Just2BFit wil met haar producten bijdragen aan een gezonde levensstijl voor optimale prestaties van lichaam en geest. De producten zijn natuurlijk en kwalitatief hoogwaardig en zorgen voor een optimale balans. Just2BFit wil met haar producten de kwaliteit van het leven verbeteren.

Onze Missie:
Iedereen fit door gezond te leven, sportief bezig te zijn en zo de juiste balans te vinden

Just2BFit is van origine een Zwitsers bedrijf en actief op de Europese markt. De producten van Just2BFit zijn al meer dan 6 jaar in ontwikkeling met DSM als partner voor innovatie en productontwikkeling. De samenwerking met DSM Nutritional products zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige productsamenstelling.

Het team van Just2Bfit staat achter de orthomoleculaire wetenschap. Orthomoleculaire therapie is onderdeel van de natuurgeneeskunde. De natuurgeneeskunde streeft ernaar de gezondheid van mensen te verbeteren met behulp van natuurlijke middelen.

De producten van Just2BFit zijn natuurlijke producten en in water oplosbaar. Bij teveel inname volgt een natuurlijke uitscheiding. De producten zijn ontwikkelt door DSM en bevatten geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Just2BFit heeft een media partnerschap met Sanoma Nederland. Hét crossmediale mediabedrijf van Nederland in alle onderdelen van de mediabranche. Sanoma introduceert het merk en de producten van Just2Bfit via de titels en evenementen van Sanoma.

Partners